jueves, 24 de febrero de 2011

Otro cartel que hicimos hace unas semanas para una exposición colectiva de los alumnos de Imagen del EMAV.
Serigrafía a tres colores sobre cartulina de color 32x45 y tirada de 39 copias.
Las fotos la verdad es que no están demasiado bien y siempre resulta dificil encontrar una cartulina del color exacto del diseño.








Para los que vivan en Barcelona, esta es la convocatoria de la exposición:
Som un grup d'alumnes de 2n d'imatge de l'escola de mitjans audiovisuals EMAV de Barcelona que inaugurem exposició el proper dilluns 21 de febrer de 2011 a les 20h a l'espai jove "la fontana" de Gràcia.

L’exposició Espais Abandonats explora paratges on el temps no passa, on el silenci, la tristesa de l’oblit i la soledat es posen de manifest. Espais que han quedat oblidats de la mà de l’home i desperten inquietud i curiositat per allò que és desconegut. L’abandonament és un viatge al passat on a través d’objectes, runes o construccions deteriorades ens traslladem a èpoques passades. La renúncia voluntària o no d’aquests espais ens fan pensar en el què va ser i és l’espai fotografiat. Ens aflora un sentiment nostàlgic, tètric i romàntic a la vegada.

La mostra es basa en la presentació fotogràfica sobre llocs abandonats, hem recalcat diferents punts de vista; accentuant la melancolia, la soledat, la tristesa, sempre basant-nos amb recerques internes de l’autor. Sempre obtenint un màxim respecte de les bases establertes pel grup per tal d’aconseguir una unitat temàtica.

2 comentarios: